FÖLDMÉRÉS
+3620 5808 566

Földmérés
Pusztazámor településen

Földmérés Pusztazámor

Pusztazámor földmérési munkák

Ha precíz és megbízható földmérőt keres Pusztazámor közelében, a legjobb helyen jár. Halász Zsolt vagyok földmérő, 1999 óta dolgozom a szakmában, de második generációs földmérőként már gyerekkorom óta részt veszek benne. A cég egyaránt rendelkezik a földmérési munkákhoz szükséges jogosultságokkal és műszerezettséggel is. Bármilyen földmérési munka elvégzésében tudunk Önnek segíteni, illetve ezekkel kapcsolatban tanácsadásért is fordulhat hozzánk bizalommal.

Ha Ön is ezekre keres megoldást, akkor jó helyen jár,

- Új építésű ház vagy hozzáépítés esetén a használatba vétel tudomásul vételi eljáráshoz szükséges épületfeltüntetési vázrajz

- Új ingatlan vásárlása esetén a telekhatár ellenőrzése vagy kitűzése.

- Két vagy több földrészletet szeretne összevonni.

- Az önkormányzati szabályozásban útszélesítés szerepel és ez érinti az Ön területét is, ezért meg kell osztani földrészletet, vagy csak túl nagy a földrészlet és megosztaná.

- A szomszéd földrészletén keresztül jut el Önhöz valamilyen közmű és ennek szeretné rendezni a szolgalmi jogát.

Ezekben mi tudunk Önnek segíteni, keressen bizalommal.

A szolgáltatásaink listáját, részletes munkaleírásokat, és árainkat lejjebb görgetve olvashatja!

Vissza a Kezdőlapra! Teljes településlista.

 • Térképezés
 • Földmérés
 • Számítás
 • Ügyintézés

Szolgáltatások

Földmérés és térképezés

Vázrajzok:

épületfeltüntetés | épülettörlés | telekhatárrendezés | telekosztás | telekegyesítés | szolgalmi jog | belterületbe vonás | művelési ág változás | társasház | használati megosztás

Kitűzés:

telekhatár kitűzés | épület helyének kitűzése

Egyéb:

magassági felmérés | megvalósulási térkép készítése | közműtérkép készítése | mérőkerekes mérés | egyéb földméréssel kapcsolatos munkák

Földhivatali ügyintézés

 • vázrajzok újrazáradékolása
 • földhivatali adatok beszerzése
 • stb
 • Földmérés Pusztazámor

  Tanácsadás

  bármilyen földméréssel kapcsolatos kérdés


  Vázrajz, épületfeltüntetés, épülettörlés, szolgalmijog, társasház, mérőkerék

  Munkatípusok és Áraik

  Részletes áraink területenként

  • Épületfeltűntetés
  • Kitűzés
  • Épülettörlés
  • Telekhatár-rendezés
  • Telekmegosztás
  • Telekegyesítés
  • Belterültbe vonás
  • Használati megosztás
  • Szolgalmi Jog
  • Tervezési alaptérkép
  • Társasház bővítése
  • Mérőkerekes mérés

  folmerem.hu

  Épületfeltüntetés Pusztazámor

  Földmérő Pusztazámor, földmérés Pusztazámor, épületfeltüntetés Pusztazámor Ha a földrészleten bármilyen változás történik (új épület, toldalék, melléképület, garázs stb.) és szeretné megkapni a jogerős használatbavételi engedélyt, akkor épületfeltüntetési vázrajzot kell készítetni. Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt, amire feltérképezzük az adott épületet. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk. A záradékolt változási vázrajzot felöltjük a OÉNY rendszerbe majd utána eljutattjuk Önnek a vázrajzokat és a feltöltésről az igazolást. Önnek csak annyi dolga van, hogy értesítse az építéshatósági ügyintézőt a feltöltésről, de ha megkapjuk az ügyintéző email címét, akkor értesítjük mi.Majd az építéshatóság e szerint adja meg a használatbavétel tudomásul vételt. Az építéshatóság levélben értesíti a földhivatalt és ezek után ingatlannyilvántartásba veszi a változást. Végül a megbízó egy levelet kap a földhivataltól az átvezetett változásról.

  2016. január 1. után beadott építési engedélyeknél már teljesen más eljárás van. Az elkészült épületre a helyi önkormányzat jegyzőjétől kell kérvényezni egy hatósági bizonyítványt. Hatósági bizonyítvány iránti kérelemhez mellékelni kell az  elektronikus építési napló összesítő lapját és az energetikai tanúsítványt. A hatósági bizonyítvány kiadása illetékköteles.

  Épületfeltüntetés ára (nettó):

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 4000 Ft/hrsz.  (0-10ha)
  Vizsgálati díj: 800 Ft/épület
  Ingatlan nyilvántartási bejegyzés díja: 6600 Ft/beadvány
  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  folmerem.hu

  Telekhatár kitűzés Pusztazámor

  Földmérő Pusztazámor, Földmérés Pusztazámor, megosztás, szolgalmi jog, kitűzés Ha a földrészlet határ pontjait szeretné kitűzetni, akkor a következőt kell tenni. Felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt, illetve a régi mérési vázlatokat. Miután a helyszíni mérést, a régi mérési vázlatot, illetve a földhivatal által kapott jogerős állományt összehasonlítottuk, ki tudjuk számolni a helyes jogi határpontokat.A kitűzés időpontjáról kiértesítjük a szomszédokat tértivevényes levélben a 25/2013. (IV. 16.) VM rendelete alapján. Majd a helyszínen kitűzzük és karóval megjelöljük a földrészlet töréspontjait. Ez az eljárás leginkább olyan részeken történik, ahol régi, rossz minőségű térképből készült a digitális térkép. Az új kiosztásoknál erre nincs szükség, ott közvetlenül kitűzhetők a határpontok.

  Telekhatár kitűzés ára (nettó):

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 6000 Ft/hrsz.  (0-10ha)
  Posta költség díja: 605 Ft/szomszéd
  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  folmerem.hu

  Épülettörlés Pusztazámor

  telekhatár-rendezés, telekhatárrendezés, művelési ág változás, használati megosztás Ha a földrészleten épületbontásra került sor, vázrajzot kell készítetni az épület megszüntetéséről.Két változata lehet, ha az épület lakoház vagy eléri a 300 légköbmétert, akkor bontási engedély szükséges hozzá. Ha nem lakoház és nem éri el a 300 légköbmétert akkor csak bontási bejelentési kötelezettséggel jár. Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt, amin töröljük az adott épületet. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. Ha bontási engedéllyel történt, akkor a földmérési osztály záradékolás után autómatikusan átadja az ingatlan nyilvántartóknak átvezetésre. Ha csak bejelentési kötelezettséggel járt, akkor a záradékolt vázrajzot feltöltjük az OÉNY rendszerbe és a tulajdonosnak a járási építéshatóságtól kérnie kell egy hatósági bizonyítványt az OÉNY feltöltés alapján, hogy az épület el lett bontva. A hatósági bizonyítvány kiadása illetékköteles. Majd ezt a hatósági bizonyítványt vissza kell juttatni a földhivatalba. Majd az ingatlan nyilvántartás átvezeti a változást. Végül a megbízó egy levelet kap a földhivataltól az átvezetett változásról.

  Épülettörlés ára (nettó):

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 4000 Ft/hrsz.  (0-10ha)
  Vizsgálati díj: 800 Ft/épület
  Ingatlan nyilvántartási bejegyzés díja: 6600 Ft/beadvány
  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  folmerem.hu

  Telekhatár rendezés Pusztazámor

  Pusztazámor épülettörlés, Pusztazámor, szolgalmi jog A határrendezés első lépése a helyi önkormányzattal való egyeztetés, ugyanis a telekalakítási eljárás függ a helyi rendezési tervtől. Az egyeztetés után következik a mi munkánk. A folyamat a következő: a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt. Majd helyszínen mérést végzünk az adott telkeken belül is (kerítés, épületek), a szomszédos telkeknél csak az utcafronti kerítést kell megmérnünk. Ezután elkészítjük a vázrajzot, illetve a leadáshoz szükséges mellékleteket. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. A záradékolást követően, eljuttatjuk Önöknek a záradékolt vázrajzokat a telekalakítási dokumentációval együtt, melyeket az ügyfélnek kell a földhivatalba visszavinni és ott befizetni az illetékeket. Ezután indul el maga a telekalakítási folyamat, melynek az utolsó fázisa a bejegyzés, melyről az ügyfél határozatot kap a földhivataltól.

  A munkadíj a vázrajz elkészítésére, ennek záradékoltatására és a telekalakítási dokumentációra vonatkozik. A további ügyintézést nem tartalmazza. Természetesen vállalunk teljeskörű ügyintézést is, ami +20.000-40.000 Ft között mozog. Ez az egész folyamat több hónapot is igénybe vehet.

  Telekhatár rendezés ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 6.000 Ft /hrsz. minden további földrészlet 3000 Ft /hrsz (0-10ha)

  Vizsgálati díj: 2.500 Ft 5 földrészletig.

  Illetékek az önkormányzat és a földhivatal felé, ezt a megrendelő fizeti be a záradékolás után:

 • Telekalakítási engedélyezésre irányuló elsőfokú eljárás díja: 12.000.- Ft / érintett ingatlan
 • Szakhatósági állásfoglalás: 3.000 Ft
 • Ingatlan-nyilvántartási bejegyzés díja: 6 600 Ft/ érintett ingatlan.
 • folmerem.hu

  Telekmegosztás Pusztazámor

  Pusztazámor telekmegosztés, Pusztazámor telekegyesítés, Pusztazámor földmérő A megosztás első lépése a helyi önkormányzattal való egyeztetés, ugyanis a telekalakítási eljárás függ a helyi rendezési tervtől. Az egyeztetés után következik a mi munkánk. A folyamat a következő: a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt. Majd helyszínen mérést végzünk az adott telken belül is (kerítés, épületek), a szomszédos telkeknél csak az utcafronti kerítést kell megmérnünk. Ezután elkészítjük a vázrajzot, illetve a leadáshoz szükséges mellékleteket. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. A záradékolást követően, eljuttatjuk Önöknek a záradékolt vázrajzokat a telekalakítási dokumentációval együtt, melyeket az ügyfélnek kell a földhivatalba visszavinni és ott befizetni az illetékeket. Ezután indul el maga a telekalakítási folyamat, melynek az utolsó fázisa a bejegyzés, melyről az ügyfél határozatot kap a földhivataltól.

  A munkadíj a vázrajz elkészítésére, ennek záradékoltatására és a telekalakítási dokumentációra vonatkozik. A további ügyintézést nem tartalmazza. Természetesen vállalunk teljeskörű ügyintézést is, ami +20.000-40.000 Ft között mozog. Ez az egész folyamat több hónapot is igénybe vehet.

  Telekmegosztás ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 6.000 Ft /hrsz.

  Vizsgálati díj: 2.500 Ft 5 földrészletig.

  Illetékek az önkormányzat és a földhivatal felé, ezt a megrendelő fizeti be a záradékolás után:

 • Telekalakítási engedélyezésre irányuló elsőfokú eljárás díja: 12.000.- Ft / érintett ingatlan
 • Szakhatósági állásfoglalás: 3.000 Ft
 • Ingatlan-nyilvántartási bejegyzés díja: 6 600 Ft/ érintett ingatlan.
 • folmerem.hu

  Telekegyesítés Pusztazámor

  Földmérés Pusztazámor, Pusztazámor telekegyesítés A egyesítés első lépése a helyi önkormányzattal való egyeztetés, ugyanis a telekalakítási eljárás függ a helyi rendezési tervtől. Az egyeztetés után következik a mi munkánk. A folyamat a következő: a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt. Majd helyszínen mérést végzünk az adott telkeken belül is (kerítés, épületek), a szomszédos telkeknél csak az utcafronti kerítést kell megmérnünk. Ezután elkészítjük a vázrajzot, illetve a leadáshoz szükséges mellékleteket. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. A záradékolást követően, eljuttatjuk Önöknek a záradékolt vázrajzokat a telekalakítási dokumentációval együtt, melyeket az ügyfélnek kell a földhivatalba visszavinni és ott befizetni az illetékeket. Ezután indul el maga a telekalakítási folyamat, melynek az utolsó fázisa a bejegyzés, melyről az ügyfél határozatot kap a földhivataltól.

  A munkadíj a vázrajz elkészítésére, ennek záradékoltatására és a telekalakítási dokumentációra vonatkozik. A további ügyintézést nem tartalmazza. Természetesen vállalunk teljeskörű ügyintézést is, ami +20.000-40.000 Ft között mozog. Ez az egész folyamat több hónapot is igénybe vehet.

  Telekegyesítés ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 6.000 Ft /hrsz. minden további földrészlet 1200 Ft /hrsz (0-10 ha)

  Vizsgálati díj: 2.000 Ft | 5 földrészletig.

  Illetékek az önkormányzat és a földhivatal felé, ezt a megrendelő fizeti be a záradékolás után:

 • Telekalakítási engedélyezésre irányuló elsőfokú eljárás díja: 12.000.- Ft / érintett ingatlan
 • Szakhatósági állásfoglalás: 3.000 Ft
 • Ingatlan-nyilvántartási bejegyzés díja: 6 600 Ft/ érintett ingatlan.
 • folmerem.hu

  Belterültbe vonás Pusztazámor

  Belterületbe vonás, épületfeltüntetés A belterületbe vonás első lépése a helyi önkormányzattal való egyeztetés, ugyanis a eljárás függ a helyi rendezési tervtől, illetve az önkormányzat írásos engedélyétől . Az egyeztetés után következik a mi munkánk. A folyamat a következő: a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt. Majd a helyszínen mérést végzünk az adott telkeken belül is (kerítés, épületek), a szomszédos telkeknél csak az utcafronti kerítést kell megmérnünk. Ezután elkészítjük a vázrajzot, illetve a leadáshoz szükséges mellékleteket. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. Azután már csak be kell fizetni Önöknek a földvédelmi járulékot, amit a földhivataltól határozatban kap meg és mértéke függ a terület aranykorona értékétől. A záradékolt vázrajzzal, önkörmányzati kérelemmel együtt az egészet újból le kell adni a földhivatalban és befizetni a bejegyzési illetéket, mely földrészletenként 6600 Ft. Végül a megbízó kap egy levelet a földhivataltól az átvezetett változásról.

  A zárkerti ingatlanokat a belterületbe vonás előtt érdemes művelés alól kivonatni, mely 2016. december 31-ig ingyenes (Az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény 89/A. § (1)-(2) bekezdései alapján).

  A munkadíj a vázrajz elkészítésére és záradékoltatására vonatkozik. A további ügyintézést nem tartalmazza. Természetesen vállalunk teljeskörű ügyintézést is, ami +10.000-25.000 Ft között mozog.

  Belterültbe vonás ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 6.000 Ft /hrsz. minden további földrészlet 3000 Ft (0-10 ha)

  Vizsgálati díj: 2.500 Ft | 5 határcsatolásig.

  folmerem.hu

  Szolgalmi jog bejegyzés Pusztazámor

  Földmérő, Földmérés, szolgalmi jog Ha a földrészleten szolgalmi jog bejegyzésre van szükség, akkor változási vázrajzot kell készítetni. Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt, amire feltérképezzük az adott szolgalmi jogot. Az előírt mellékleteket a földhivatal részére leadjuk, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. Ezek után a földhivatal záradékolja a vázrajzokat, majd ezt Önnek eljutatjuk. A záradékolt vázrajz nem elég a szolgalmi joghoz, mindenféleképpen szerződés szükséges, melyet egy ügyvéddel tudnak elkészítetni.

  Szolgalmi jog bejegyzés ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 4.000 Ft /hrsz. minden további földrészlet 800 Ft (0-10 ha)

  Vizsgálati díj: 500 Ft

  folmerem.hu

  Tervezési alaptérkép (magassági felmérés) Pusztazámor

  Pusztazámor magassági felmérés, tervezési alaptérkép Ha a földrészleten építkezni szeretne vagy bármi más okból kifolyólag fel kell méretnie, akkor a következőt kell tenni. Felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt, ha szükséges. Majd feldolgozzuk a mérést és papíralapon, illetve digitálisan is eljutatjuk Önhöz.

  Tervezési alaptérkép (magassági felmérés) ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 4.000 Ft /hrsz. (0-10 ha)

  folmerem.hu

  Használati megosztás Pusztazámor

  Földmérés Sóskút, Földmérés Diósd, Földmérés Törökbálint, Földmérés Biatorbágy, Földmérés Budajenő, Földmérés Tárnok A használati megosztás azt szabályozza, hogy adott ingatlanon (telken) belül mely részek tekinthetőek az egyes tulajdonosok kizárólagos tulajdonának, illetve közös területnek. Ügyvéd által ellenjegyzett olyan megállapodás, amit a Földhivatalnál az egy helyrajzi számon feltüntetett osztatlan közös tulajdonjogú ingatlanok esetén lehet elkészíteni. A használati megosztás ingatlan nyilvántartási átvezetésre nem kerül, ez csak egymás közötti hiteles megállapodás marad. Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a hivatalos digitális állományt. Elkészítjük a változási vázrajzot és az előírt mellékleteket, majd azokat leadjuk a földhivatal részére, ezt egy a földhivatal által átvett, pecsételt példánnyal igazoljuk. Ezek után a földhivatal záradékolja a vázrajzokat, majd ezt Önnek eljuttatjuk. A záradékolt vázrajz nem elég a használati megosztáshoz, mindenféleképpen szerződés szükséges, melyet egy ügyvéddel tudnak elkészíttetni.

  Használati megosztás ára (nettó):

  Munkadíj: kattintson a részletes árakhoz ide.

  Földhivatali költségek: adatszolgáltatási díj: 4.000 Ft /hrsz. (0-10 ha Minden további förldrészlet 800 FT)

  Vizsgálati díj: 500 Ft.

  folmerem.hu

  Társasház Pusztazámor

  Földmérés Budapest, Földmérés Érd, Földmérés Telki, Földmérés Budaörs, Földmérés Százhalombatta, Földmérés Páty 2014. január 1-től a társasházi alapító okirat mellékleteként készülő változási vázrajzot engedéllyel rendelkező földmérővel kell készíttetni. Ez vonatkozik az új okirat elkészítésére és a meglévő okirat változása esetén készítendő munkarészre is. A földhivatali beadáskor a földhivatal vizsgálja, hogy az alapító okirat a változási vázrajz és a használatbavételi engedély vagy hatósági bizonyítvány területi és funkciót meghatározó adatai egyeznek-e. Ellenkező esetben elutasíthatják a kérelmet. Ennek menete, hogy a megbízó felveszi velünk a kapcsolatot, egy megbeszélt időpontban kimegyünk és elvégezzük a szükséges méréseket. Majd a földhivatalból kivesszük a korábbi szintenkénti alaprajzok anyagát (ez csak a meglévő társasházaknál). A társasház által megbízott ügyvéddel felvesszük a kapcsolatot, mivel a leadáshoz szükség van az alapító okirat digitális változatára. Elkészítjük a szintenkénti alaprajzot és a változási vázrajzot az előírt mellékletekkel, majd a földhivatal részére leadjuk azokat. A földhivatal által levizsgált és lepecsételt példányokat eljuttatjuk Önnek/ügyvédnek. Ezek után az ügyvéd adja le a vázrajzot, az aláírt alapító okiratot a földhivatalba, ahol sor kerül az ingatlannyilvántartási bejegyzésre.

  Munkadíj: kérjen árajánlatot, mivel az ár függ az adott albetétek számától, méretétől, változás-, felmérés típusától is (komplett felmérés, meglévő digitális alaprajz ellenőrzőmérése).

  folmerem.hu

  Mérőkerekes mérés Pusztazámor

  Földmérés Budapest, Földmérés Érd, Földmérés Telki, Földmérés Törökbálint, Földmérés Budakeszi, Földmérés Páty, mérőkerék Mérőkerekes mérésre lehet szüksége azon szolgáltató egységeknek, melyek olyan termékeket árusítanak, amelyek közintézményekhez való távolságáról érvényes rendelet van hatályban. Mérőkerékkel lemérjük a távolságot a szolgáltató egység és a közelben lévő közintézmény bejárata között, így kapva pontos értékeket a gyalogos megközelítést illetően. Erről elkészítünk egy szakvéleményt, amivel a tulajdonos alá tudja támasztani az előírt távolságot.

  Munkadíj: kérje egyedi árajánlatunkat.

  Kapcsolat

  -->

  Térkép:

  Földmérő Pusztazámor